Krekt Friez

Blog over koken, tuinieren, creatieve uitspattingen en wat er meer langs komt

Eiersalade 29 maart 2013

Filed under: koken — krektfriez @ 19:22
Tags: , , ,

Lekker voor bij de paasbrunch of op toastje en simpel te maken:

Kook een aantal eieren hard, zet ze even in koud water, zodat ze makkelijk te pellen zijn. Pel de eieren en prak ze in stukjes met een vork. Voeg een beetje kurkuma en beetje kerriepoeder toe. Hier nog mayonaise aan toe voegen, zoveel als je zelf lekker vindt. Beetje verse bieslook er door roeren. Even proeven en evt nog wat zout en peper toevoegen. Voor gebruik even in de koelkast zetten, zodat de smaken er in kunnen trekken.

eiersalade (1)

Iedereen een vrolijk pasen gewenst!

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s