Krekt Friez

Blog over koken, tuinieren, creatieve uitspattingen en wat er meer langs komt

Pastasalade 26 juli 2013

Filed under: koken — krektfriez @ 19:38
Tags:

Makkelijk te maken en heerlijk met warm weer!
Hoe maak je het? Kook pasta (elleboog, mini penne of pasta naar eigen keuze) in ruim kokend water met hieraan toegevoegd Italiaanse gedroogde kruiden. Giet de pasta af in een zeef en laat afkoelen in koud water. Laat zoveel mogelijk de kruiden in de pasta zitten, dit geeft smaak af. Snijd ondertussen paprika, lente-ui, augurk, kleine tomaatjes, courgette (gegrild), ham of feta in kleine stukjes. Maak een dressing van bv groene pesto met wat water en mayonaise of gebruik een kant en klare dressing. Meng alles door elkaar en maak op smaak met wat vers gemalen peper. Je kunt er ook nog rucola sla of veldsla door heen doen. Zet het nog een half uurtje in de koelkast zodat de smaken er goed in trekken.

002

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s